Dödsbo Auktion

Dödsboproffsen erbjuder auktioner och uppköp av bohag

Vi lämnar nöjd kund- garanti på alla våra tjänster

Vi färdigställer våra arbeten i tid

Vi lämnar prisgaranti på jobbet

Vi tar hand om hela processen

Auktioner för dödsbon

Besök våra auktioner

Dödsboproffsen köper dagligen bohag och med den stora omloppet av möbler, inredning och annat i hemmet erbjuder vi auktioner i Stockholm/Mälardalen. Är du intresserad av att sälja till oss eller köpa av oss? Kontakta oss på knappen nedan.

Vill du sälja till oss?

Har du ett eller flera bohag som du är intresserad av att sälja till oss? Låt oss erbjuda er en kostnadsfri värdering redan idag.

Frågor & Bokning

Ring oss på: 021-419900 eller skicka in din förfrågan här på hemsidan.

Värdering & Köp

Vi värderar och köper hela eller delar av ert dödsbo.

Vi hämtar

När vi bestämt oss för att göra affär plockar vi upp bohaget.

Ni får betalt

I samband med att vi hämtar bohaget får ni självklart betalt.

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan