Dödsbo Bortforsling

Dödsboproffsen erbjuder dödsbo bortforsling redan idag

Vi lämnar nöjd kund- garanti på alla våra tjänster

Vi färdigställer våra arbeten i tid

Vi lämnar prisgaranti på jobbet

Vi tar hand om hela processen

Vi forslar bort ert dödsbo

Vi tömmer ert dödsbo

Med vår helhetslösning för dödsbo bortforsling kan du lägga fokus på det som är viktigast. Vi erbjuder högsta möjliga service, från första kontakt till tömning och värdering av ert dödsbo. Vi hjälper även till med uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt, samt dödsbostädning. Självklart kan du välja de olika tjänsterna var för sig, beroende på dina önskemål.

Vill ni sälja, magasinera eller skall vi slänga ert dödsbo?

Utöver tjänsten dödsbo bortforsling så erbjuder vi även att köpa hela eller delar av ert bohag. Önskar ni att vi skall ansvara för att slänga så tar vi det till återvinningscentralen och källsorterar. Vid bortforslingen kan vi även hjälpa till med eventuell magasinering också.

Frågor & Bokning

Ring oss på: 021-419900 eller skicka in din förfrågan här på hemsidan.

Möte

Vi går tillsammans igenom ert behov och omfattningen på bortforslingen.

Offert

Vi sammanställer ert behov och skickar en offert på arbetet.

Bortforsling

Vi hjälper till med bortforsling av alla storlekar snabbt och effektivt.

1

Möte

Vi går går igenom behovet av bortforslingen av dödsboet för att vi ska få en uppfattning av omfattningen på bortforslingen. Vi arbetar dagligen med bortforsling, värdering och uppköp av värdesaker i ett dödsbo. Med ett brett kontaktnät samarbetar vi med etablerade kontakter som gör försäljningen till oss snabb och smidig. 

Offert

Vi sammanställer ert behov och omfattningen på bortforslingen av dödsboet och ger er därefter en offert på arbetet. 

 

2

3

Bortforsling av dödsboet

Vid dödsbo bortforsling tar vi bort allt gods från bostaden. Det som inte skall säljas till oss eller behållas ser vi till att återvinna på en sopcentral. Vid sortering följer vi återvinnings-regler för att värna om vår gemensamma miljö.

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan