Dödsbo Helhetslösning

Dödsboproffsen är din helhetslösning som rör dödsbotjänster

Vi lämnar nöjd kund- garanti på alla vår tömningar

Vi färdigställer våra arbeten i tid

Vi lämnar prisgaranti på jobbet

Vi tar hand om hela processen

Dödsboproffsen erbjuder din helhetslösning

Vi tömmer ert dödsbo

Med vår helhetslösning för dödsbotömning kan du lägga fokus på det som är viktigast. När ni anlitar oss får ni service i världsklass från första samtalet till tömning, värdering och städning av er bostad. Vi erbjuder även bortforsling, magasinering och dödsbostädning. Du är mer än välkommen att enbart anlita oss för den tjänst som passar dig eller en helhetslösning för att spara både tid och pengar.

Vi köper hela och delar av ert dödsbo

Har du ett bohag som du vill få värderat eller specifika delar av ert hem? Vi erbjuder kostnadsfri värdering där ni får rätt betalt för ert bohag. Kontakta oss på knappen nedan för att ta en första dialog via telefon eller mail.

Frågor & Bokning

Ring oss på: 021-419900 eller skicka in din förfrågan här på hemsidan.

Värdering & Köp

Vi värderar och köper hela eller delar av ert dödsbo.

Bortforsling

Vi hjälper till med dödsbotömning av alla storlekar snabbt och effektivt.

Städning

I vår helhetslösning erbjuder vi även städning efter tömningen.

1

Värdering av dödsboet

I vår helhetslösning med värdering av ert dödsbo samarbetar vi med ett brett kontaktnät för att kunna erbjuda er bästa möjliga pris för ert bohag. Vår värdering är alltid kostnadsfri och ni kan själva välja att sälja hela eller delar av ert bohag. I samband med värderingen får ni även offert på dödsbo tömning, städning och eventuella andra tjänster som önskas från oss.

 

Tömning av dödsboet

Vid dödsbotömningen tar vi bort allt gods från bostaden. Det som inte skall säljas till oss eller behållas ser vi till att återvinna på en sopcentral. Vid sortering följer vi återvinnings-regler för att värna om vår gemensamma miljö.

 

2

3

Städning av dödsboet

Dödsbostädning fungerar på samma sätt som en flyttstädning. Hemmet städas grundligt och noggrant av vår personal. Dödsbostädning kan du beställa för sig, eller ta del av vårt helhetserbjudande vilket är den mest kostnadseffektiva lösningen och som ger dig tid över till annat.

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Våra serviceområden

Norrmalm

Botkyrka

Kungsholmen

Östermalm

Nacka

Vasastan

Lidingö

Bromma

Solna

Täby

Ekerö

Salem

Sigtuna

Stockholm

Värmdö

Sollentuna

Danderyd

Södermalm

Vällingby

Järfälla

Huddinge

Österåker

Vaxholm

Vallentuna

Upplands-Väsby

Upplands-Bro

Tyresö

Kista

Haninge

Tumba

Nacka

Nykvarn

Nynäshamn

Södertälje

Strängnäs

Eskilstuna

Nyköping

Norrköping

Linköping

Katrineholm

Arboga

Motala

Köping

Västerås

Borlänge

Falun

Gävle

Enköping

Norrtälje

Uppsala

Arlanda

Åkersberga

Sandviken

Trosa

Karlskoga

Örebro

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan