Magasinering

Dödsboproffsen erbjuder magasinering för dödsbo

Vi lämnar nöjd kund- garanti på alla våra tjänster

Vi färdigställer våra arbeten i tid

Vi lämnar prisgaranti på jobbet

Vi tar hand om hela processen

Vi magasinerar ditt bohag

Vill du ha magasinering?

Dödsboproffsen erbjuder magasinering för dödsbon. Från små till stora bohag hjälper vill från tömning, bortforsling, köp och städning till sist magasinering. Kontakta oss redan idag för att få ett pris på din magasinering.

Helhetslösning med magasinering

Med vår helhetslösning för magasinering kan du lägga fokus på det som är viktigast. Vi erbjuder högsta möjliga service, från första kontakt till tömning och värdering av dödsbo till magasinering. Vi hjälper även till med uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt, samt dödsbostädning. Självklart kan du välja de olika tjänsterna var för sig, beroende på dina önskemål.

Boka Magasinering

Ring oss på: 021-419900 eller skicka in din förfrågan här på hemsidan.

Bortforsling

Vi hämtar ditt bohag på utsatt tid och magasinerar det i våra lokaler.

Få Ditt Magasin

När dagen är framme och du vill få tillbaka ditt bohag ringer du oss.

Enkelt & Smidigt

Vår lösning är smidig för både lilla och stora magasineringen.

1

Boka Magasinering

Hos oss på Dödsboproffsen hjälper vi dig med små som stora magasineringar. Vi har stora lokaler där vi dagligen hanterar in och utlastning av magasinering. Hos oss är ditt bohag i säkert och tryggt förvar tills dagen du önskar att få tillbaka det. För att boka din magasinering kontaktar du oss via telefon, mail eller via ett kontaktformulär här på hemsidan.

Bortforsling

I vårt uppdrag med magasinering brukar det ingå att vi också kommer och tömmer hemmet för att sedan magasinera det. Priset beror på storleken på hemmet samt vilka möbler som skall magasineras.

 

2

3

Få Ditt Magasin

Den dagen du önskar få tillbaka ditt magasin ser vi till att köra ut det till angiven plats och hjälper även till att flytta in det om det önskas. Vår tjänst brukar innehålla helhetslösning där vi finns med hela vägen för att du som kund skall kunna slappna av och lägga fokus på annat.

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan