Dödsbo Sanering

Dödsboproffsen erbjuder dödsbo sanering i Stockholm/Mälardalen

Vi lämnar nöjd kund- garanti på alla våra tjänster

Vi färdigställer våra arbeten i tid

Vi lämnar prisgaranti på jobbet

Vi tar hand om hela processen

Vi sanerar ert dödsbo

Behöver du sanering av ett dödsbo?

Vi på Dödsboproffsen erbjuder dödsbo sanering. Efter tidigare ägares bortgång kan hemmet vara i ett dåligt skick av både mögel, avföring/urin, tobakslukt, vattenskador, likdoft vilket kräver en ordentlig sanering. Med vår expertis och mångårigt branschkunnande ser vi till att hitta den bästa lösningen för just ditt hem. Med många år i branschen och goda referenser finns vi till ert förfogande.

Utöver dödsbo sanering erbjuder vi också en helhetslösning för dödsbo tömning. Vi erbjuder högsta möjliga service, från första kontakt till tömning, värdering och städning av ert dödsbo. Självklart kan du välja de olika tjänsterna var för sig, beroende på dina önskemål.

Hur fungerar saneringen?

Med vår helhetslösning för dödsbo sanering kan du lägga fokus på det som är viktigast. Vi erbjuder högsta möjliga service, från första kontakt och genomgång av er sanering. Vid vår genomgång tar vi reda på omfattningen av saneringen och på de olika delar som kan ha drabbat bostaden så som: Mögel, avföring, urin, tobakslukt, vattenskador och andra odörer. Efter vår felsökning sammanställer vi vår åtgärdslista samt en offert på vad arbetet kommer kosta samt när vi kan utföra arbetet.

Frågor & Bokning

Ring oss på: 021-419900 eller skicka in din förfrågan här.

Personligt Möte

Vi tittar tillsammans på bostaden och behovet av sanering.

Offert

Vi tar fram en åtgärdslista, offert och när arbetet kan utföras.

Sanering

Vi påbörjar vår sanering och gör hemmet skinande rent.

1

Personligt möte

Vi möts upp och går igenom behovet av sanering av dödsboet för att vi ska få en uppfattning av omfattningen på saneringen. Efter en bortgång kan skicket på dödsboet vara i dåligt skick i form av lukt och avtryck från diverse faktorer så som tobak/nikotin, mögel, kroppsvätskor m.m.

Offert på saneringen

Vi sammanställer ert behov och omfattningen på saneringen av dödsboet och ger er därefter en offert på arbetet. 

 

2

3

Sanering av dödsboet

Vi tar hand om hela saneringen och avlägsnar orenheter så som lukt och smuts från bostaden. Vi erbjuder även sanering ihop med våra andra tjänster för att du ska spara tid och pengar.

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan