Sterbhus

Dödsboproffsen erbjuder sterbhus/dödsbo

Vi lämnar nöjd kund- garanti på alla vår tömningar

Vi färdigställer våra arbeten i tid

Vi lämnar prisgaranti på jobbet

Vi tar hand om hela processen

Att tömma sterbhuset är bara en del

Vi tömmer ert Sterbhus

Med vår helhetslösning för sterbhus kan du lägga fokus på det som är viktigast. Vi erbjuder högsta möjliga service, från första kontakt till tömning och värdering av ert dödsbo/sterbhus. Vi hjälper även till med uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt, samt dödsbostädning. Självklart kan du välja de olika tjänsterna var för sig, beroende på dina önskemål.

Vi köper hela och delar av ert dödsbo

Med vår helhetslösning för tömning av ert sterbhus kan du lägga fokus på det som är viktigast. Vi erbjuder högsta möjliga service, från första kontakt till tömning och värdering av dödsbo. Vi hjälper även till med uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt, samt dödsbostädning. Självklart kan du välja de olika tjänsterna var för sig, beroende på dina önskemål.

Frågor & Bokning

Ring oss på: 021-419900 eller skicka in din förfrågan här på hemsidan.

Värdering & Köp

Vi värderar och köper hela eller delar av ert dödsbo.

Bortforsling

Vi hjälper till med dödsbotömning av alla storlekar snabbt och effektivt.

Städning

I vår helhetslösning erbjuder vi även städning efter tömningen.

1

Värdering av dödsboet

Vi arbetar dagligen med värdering och uppköp av värdesaker i ett dödsbo/sterbhus. Med ett brett kontaktnät samarbetar vi med etablerade kontakter som gör försäljningen till oss snabb och smidig. Vi erbjuder värderingen kostnadsfritt i samband med vår offert på våra övriga dödsbotjänster. Detta ger dig möjlighet att få loss pengarna direkt istället för att lägga tid och energi på försäljning via auktion eller andra digitala kanaler.

Tömning av sterbhuset

Vid sterbhus tömning tar vi bort allt gods från bostaden. Det som inte skall säljas till oss eller behållas ser vi till att återvinna på en sopcentral. Vid sortering följer vi återvinnings-regler för att värna om vår gemensamma miljö.

 

2

3

Städning av dödsboet

Dödsbostädning fungerar på samma sätt som en flyttstädning. Hemmet städas grundligt och noggrant av vår personal. Dödsbostädning kan du beställa för sig, eller ta del av vårt helhetserbjudande vilket är den mest kostnadseffektiva lösningen och som ger dig tid över till annat.

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan