Dödsbo Värdering

Dödsboproffsen värderar ditt bohag och ger dig bra betalt

Vi lämnar nöjd kund- garanti på alla våra tjänster

Vi färdigställer våra arbeten i tid

Vi lämnar prisgaranti på jobbet

Vi tar hand om hela processen

Dödsboproffsen värderar ditt bohag

Vad är en dödsbo värdering?

En dödsbo värdering är en värdering av de tillgångar som finns i bohaget vid en bortgång. Med vår erfarna och kunniga personal får ni rätt värdering enligt marknadsvärdet för era hela eller delar av ert bohag. När ni får ett pris av oss är det helt upp till er om önskar sälja eller ej. I samband med värderingen får ni också reda på våra andra tjänster så som: Dödsbo Köp och sälj, Dödsbo bortforsling, Dödsbo Städning  m.m.

Dödsboproffsen värderar hela eller delar av ert bohag

Vi på Dödsboproffsen har lång erfarenhet av uppköp av hela eller delar av ert bohag. Vi är även intresserade av unika möbler, antika lampor m.m. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri värdering redan idag.

Frågor & Bokning

Ring oss på: 021-419900 eller skicka in din förfrågan här på hemsidan.

Personligt möte

Vi går igenom samtliga tillhörigheter som ska värderas.

Värdering

Vi värderar hela eller delar av ert dödsbo.

Värderingsunderlag

Efter värderingen sammanställer vi samtliga värderade tillhörigheter och ni får ett underlag på tillhörigheternas värderade marknadsvärde.

1

Personligt möte

Vi går tillsammans med dig igenom samtliga tillhörigheter som ska värderas. Vi arbetar dagligen med värdering och uppköp av värdesaker i ett dödsbo. 

Värdering

Vi värderar hela eller delar av dödsboet enligt vad vi kom överens om vid genomgången av dödsboet. 

 

2

3

Värderingsunderlag

Efter värderingen sammanställer vi samtliga värderade tillhörigheter och du får ett underlag på tillhörigheternas värderade marknadsvärde. Vi erbjuder även uppköp av delar eller hela dödsboet vilket ger dig möjlighet att snabbt få loss pengarna i dödsboet utan krångel med att själv sköta försäljningen.

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan