Om Oss

Dödsboproffsen är ditt personliga dödsboföretag

Dödsboproffsen är din högra hand

Vi på Dödsboproffsen strävar varje dag efter att vara bäst på det vi gör. Och vad vi menar med bäst är att leverera våra tjänster felfritt, med ett leende på läpparna och med förhoppningen att ni skall vilja använda oss i framtiden.

Med många år i branschen har vi lång erfarenhet av dödsbotjänster och med vårt breda erbjudande har vi något som passar just dig. Idag har vi personal som täcker hela Södra- & Mellansverige vilket möjliggör lokal arbetskraft som kan konkurrera på priset.

Är ni intresserade av våra tjänster når ni oss enklast via mail, telefon eller via vår offert-knapp i menyn.

" Vi värnar om vår personal precis lika mycket som vi gör med våra kunder, det är nyckeln till en lyckad och framgångsrik service från vår sida " - Ibo, Grundare

Boka en tid

Vill du boka en tid med oss? Vi tar hand om allt ifrån dödsbo tömning, städning och värdering samt uppköp. Kontakta oss för ditt ärende redan idag så kommer vi ut och ger dig offert på dina ägodelar och för övriga arbetet.

Ring oss på: 08-1200 2100 eller maila din förfrågan till info@dodsboproffsen.se

Kostnadsfri offert

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert, både på värdering av ditt bohag. Men även för dödsbo tömning och dödsbo städning. Tveka inte att kontakta oss gällande ditt behov redan idag.

Varför välja oss?

Vi på Dödsboproffsen tror på ett trevligt bemötande, personlig kontakt och att utföra alla våra arbeten med kvalité. Det som gör att kunder idag väljer oss är främst på grund av dessa grundpelare. Men även att vi är en stor aktör som ständigt har arbeten igång vilket gör att vi kan hålla en human prisbild.

Vart arbetar vi?

Vårt huvudkontor ligger strax utanför Stockholm i Tumba. Men vi erbjuder våra tjänster över hela Sverige tack vare våra lokalkontor. Vi täcker idag våra tjänster i: Stockholms Län, Uppsala Län, Södermanlands Län, Östergötlands Län, Jönköpings Län, Kalmar Län, Blekinge Län, Värmlands Län, Örebro Län, Västmanlands Län, Dalarnas Län, Gävleborgs Län, Västernorrlands Län, Västerbottens Län.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i ditt nummer så ringer vi dig så snart vi kan